Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor

4
1
Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor

Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor gör garanterat succé på vilken buffé som helst. Tunnbröden fylls med matjessill i hemgjord senapskräm. Bröden rullas ihop, skärs i sneda bitar och garneras fint med äppelstrimlor och dill. Matjessillrullar är också en perfekt förrätt.

Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor

Ingredienser

4 portioner
1 förp matjessill i bit (à ca 200 g)
2 dl crème fraiche
2 msk skånsk senap
1 silverlök
salt och svartpeppar
3 rektangulära bitar mjukt tunnbröd
1 rött äpple
dill

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt creme fraiche till mjölkproteinfritt, t.ex. Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Så här gör du- texten är beräknad för 4 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Viktoria

2015-11-06

Pillig att göra, men den gjorde succé hos hela släkten! Denna blir återkommande.

Näringsvärde per portion

Energi 1889 KJ / 452 kCal
Fett 271 g
Kolhydrater 376 g
Protein 132 g
Läs mer om näringsvärden