Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor
Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor gör garanterat succé på vilken buffé som helst. Tunnbröden fylls med matjessill i hemgjord senapskräm. Bröden rullas ihop, skärs i sneda bitar och garneras fint med äppelstrimlor och dill. Matjessillrullar är också en perfekt förrätt.
Ingredienser
4 portioner
1 förp matjessill i bit (à ca 200 g)
2 dl crème fraiche
2 msk skånsk senap
1 silverlök
salt
svartpeppar
3 rektangulära bitar mjukt tunnbröd
1 rött äpple
dill
Gör så här
Så här gör du- texten är beräknad för 4 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1889 KJ / 452 kCal
Fett27.1 g
Kolhydrater37.6 g
Protein13.2 g
Kommentarer
Har gjort flera gånger och tycker äpplesmaken lyfter o kommer fram mera genom att tärna/grovhacka äpplet direkt i sill- och senapsröran
Annelie
2023-03-27Pillig att göra, men den gjorde succé hos hela släkten! Denna blir återkommande.
Viktoria
2015-11-06