Matjessillfat

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Matjessillfat

Matjessillfat är ett serveringsförslag på sill och potatis som blir väldigt tjusigt. Till matjessillen och färskpotatisen serverar du även kokta hackade ägg och en sås på gräddfil och örter. Innan servering toppar du matjessillfatet med färsk dill.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Matjessillfat

Ingredienser

10 portioner
2 kg färskpotatis
10 ägg
1 kg matjessill
dill till garnering

Örtgräddfil

2 dl gräddfil
3 msk finskuren dill
4 msk finskuren gräslök
4 msk finhackad rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med päronhack
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessill med gurka och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubberöra à la Lascha
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessilltårta
Betyg 4.5 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga