Matjessill på lerfat

Underbar matjessill med smör, rödlök, hårdkokt ägg, dill och persilja. Lägg på lerfat och grilla under folie. Du serverar sillen tillsammans med nykokt färskpotatis och en klick kall gräddfil. Det kan inte bli mer sommarmiddag än såhär.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, det är inget lerfat, titta på fotot så ser ni att det är en lerform som dessutom är ugnseldfast eftersom den klarar att stå på ett grillgaller!! Man ser att den är djup, ett fat är platt som en tallrik! Ändra till: i lerform, påpeka att lerformen ska vara ugnseldfast också, tack!
Stig
2025-06-26Hej, det är inget lerfat, titta på fotot så ser ni att det är en lerform som dessutom är ugnseldfast eftersom den klarar att stå på ett grillgaller!! Man ser att den är djup, ett fat är platt som en tallrik! Ändra till lerform, påpeka att lerformen ska vara ugnseldfast också, tack!
Stig
2025-06-26