Matjessill med senapskräm och rödlök

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessill med senapskräm och rödlök

Servera den silkeslena matjessillen med en röra av hårdkokt ägg, lök, gräslök, senap och crème fraiche. Garnera med dill och skivad lök. En favoriträtt med klassiska smaker på sillbordet.

Matjessill med senapskräm och rödlök

Ingredienser

4 portioner
1 burk hela matjessillfiléer (à 570 g)
2 ägg
1 rödlök
1 kruka gräslök
1 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap

Garnering

dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Smaskens

    Arne

Näringsvärde per portion

Energi1003 KJ / 240 kCal
Fett18.8 g
Kolhydrater7.1 g
Protein10.8 g

Testa liknande recept

  • Matjesrulle
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sill Aurora
    Betyg 1.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill på grillen
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Carlssons delight
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill-sushi
    Betyg 2.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad