Matjessill med senapskräm och rödlök

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Matjessill med senapskräm och rödlök

Servera den silkeslena matjessillen med en röra av hårdkokt ägg, lök, gräslök, senap och crème fraiche. Garnera med dill och skivad lök. En favoriträtt med klassiska smaker på sillbordet.

Matjessill med senapskräm och rödlök

Ingredienser

4 portioner
1   burk hela matjessillfiléer (à 570 g)
2   ägg
1   rödlök
1   kruka gräslök
1 dl  crème fraiche
1 msk  dijonsenap

Garnering

dill

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: Uteslut äggen.
Gör laktosfri: Välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut creme fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Smaskens

Arne

2020-06-15

Näringsvärde per portion

Energi1003 KJ / 240 kCal
Fett18.8 g
Kolhydrater7.1 g
Protein10.8 g

Testa liknande recept

Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill Aurora
Betyg 1.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill, kavringssmul och brynt smörkräm
Betyg 4.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sill-sushi
Betyg 2.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga