Matjessill med lök och kaviargrädde

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessill med lök och kaviargrädde

Matjessill till midsommar, här med löst vispad grädde smaksatt med kaviar, rödlök, färsk gräslök och dill. Perfekt sill som midsommarmat, gärna med nykokt färskpotatis och gott sällskap. Enkel att laga också!

Matjessill med lök och kaviargrädde

Ingredienser

8 portioner
1 rödlök
10 cm purjolök
2 dl vispgrädde
1 dl kaviar på tub
salt
svartpeppar
2 burkar matjessill (à 200 g)
1 kruka gräslök
1 kruka dill
färskpotatis till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Godare än nubbesallad :-)

    Erika

Näringsvärde per portion

Energi1478 KJ / 353 kCal
Fett22.7 g
Kolhydrater26 g
Protein10.3 g

Testa liknande recept

  • Matjessallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubbesallad (lättare variant)
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Annas nubberöra
    Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubberöra
    Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad