Matjessill med chili och sherry

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Matjessill med chili och sherry

En supergod matjessill med chili och sherry som du gärna tillagar dagen innan den dukas fram på buffébordet. Fräs vitlök, rödlök, tomatpuré och chili i olja före du tillsätter resten av ingredienserna. Låt stå i en burk några timmar före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Matjessill med chili och sherry

Ingredienser

6 portioner
1   burk matjessill, hela filéer (à 570 g)
1   vitlöksklyfta
1/2   liten rödlök
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk  olivolja
1 msk  tomatpuré
1 dl  chilisås
3 msk  sherry
1/2 dl  matjessillspad
1 krm  dillfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med aquavit, dill och gurka
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill Brazil
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklade rödbetor
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Asiatisk sill
Betyg 3.5 av 5.
118 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bläckfisk med salladslök
Betyg 2.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga