Matjessill med chili och sherry

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Matjessill med chili och sherry

En supergod matjessill med chili och sherry som du gärna tillagar dagen innan den dukas fram på buffébordet. Fräs vitlök, rödlök, tomatpuré och chili i olja före du tillsätter resten av ingredienserna. Låt stå i en burk några timmar före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Matjessill med chili och sherry

Ingredienser

6 portioner
1   burk matjessill, hela filéer (à 570 g)
1   vitlöksklyfta
1/2   liten rödlök
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk  olivolja
1 msk  tomatpuré
1 dl  chilisås
3 msk  sherry
1/2 dl  matjessillspad
1 krm  dillfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mormors ryska sill
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med aquavit, dill och gurka
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklade rödbetor
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltade tomater
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpicklad sparris
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga