Kräftsill
Kräftsill gör du lätt själv. Det är en smakrik och härlig sillinläggning. Dill, chilisås och hummerfond ger förbluffande god smak i den här sillinläggningen.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008
Ingredienser
4 portioner
1 burk inlagd sill (à ca 240 g)
1 tsk dillfrön
1 dl majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk chilisås
1 msk hackad färsk dill
1 tsk konc hummerfond
1 tsk socker
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på hummerfonden.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche eller uteslut crème fraichen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fracihe (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), alternativt uteslut crème fraichen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1369 KJ / 327 kCal
Kommentarer