Matjessill med chili och sherry

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill med chili och sherry

En supergod matjessill med chili och sherry som du gärna tillagar dagen innan den dukas fram på buffébordet. Fräs vitlök, rödlök, tomatpuré och chili i olja före du tillsätter resten av ingredienserna. Låt stå i en burk några timmar före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Matjessill med chili och sherry

Ingredienser

6 portioner
1 burk matjessill, hela filéer (à 570 g)
1 vitlöksklyfta
1/2 liten rödlök
1/2 chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk olivolja
1 msk tomatpuré
1 dl chilisås
3 msk sherry
1/2 dl matjessillspad
1 krm dillfrön

Gör så här

00:03:00
08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Mormors ryska sill
    Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karins sherrysill
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklade rödbetor
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bläckfisk med salladslök
    Betyg 2.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillpicklad sparris
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad