Denna gång handlar det om matbröd med äpple i muffinsformat, perfekta till ditt mellanmål eller frukost. Äppelmuffinsen toppas med solroskärnor och serveras med en god ostcrème, som du gör på mager ost och kvarg.
Muffinsen innehåller gluten, laktos och mjölkprotein men är fria från ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och byt ut ostcrèmen mot laktosfri färskost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Susanna
2022-01-25Goda! Men skulle nog snarare kalla dem frallor/småbröd än muffins :)
Marie
2011-10-14Riktigt goda! Men jag använde havregryn istället för rågflingor och grahamsmjöl istället för vetekli funkade mycket bra!!
Ethel
2011-10-08Vilken mängd vetemjöl är rätt? 7½ dl = 450 g och 330 g = 5½ dl enl viktuppgift på mjölpåsen. Skall muffinsen bli lösa och lite svampiga eller fasta? Smaken är god.