Massamman paneer

Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
6
Massamman paneer

Massaman grytbas är en milt kryddad curry med fylliga smaker från det thailändska köket. Tillsammans med paneerost, broccoli och tomat blir detta en krämig rätt som för tankarna österut till Thailand. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2023

Massamman paneer

Ingredienser

4 portioner
250 g  broccoli
2   förp paneer ost (à 225 g)
1 tsk  olja
400 ml  massaman curry grytbas
1/2 dl  vatten
4   port äggnudlar
250 g  körsbärstomater

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Gör glutenfri: välj glutenfria nudlar.
Gör laktosfri: byt ut paneer ost mot laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut paneer ost mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glasnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Tyvärr väldigt smaklöst och konstig konsistens på grytbasen. Hade varit enklare med kokosmjölk och t ex röd curry-pasta.

Hanna

2023-10-15

Ganska smaklöst tänkte vi.

Thomas

2023-10-12

Grytbasen hade skurit sig redan i burken, gick inte att rädda upp. Smakade ok men såg inte kul ut.

Hanna

2023-10-11

Testa liknande recept

Vegocurry med broccoli och halloumi
Betyg 3.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med bellaverde och räkor
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paneng currykyckling med tomater
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med pak choi och kyckling
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfärsgryta med nudlar
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkcurry med nudlar
Betyg 3.9 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga