Martins marockanska revbensspjäll

Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Martins marockanska revbensspjäll

Fantastiskt saftiga och smakrika spjäll med orientaliska smaker. De marockanska revbensspjällen ges sin spännande smak av kryddblandningen Ras el Hanout, som bland annat innehåller ingefära, gurkmeja, kanel, kardemumma, koriander, kryddpeppar och saffran.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Martins marockanska revbensspjäll

Ingredienser

6 portioner
2 kg tjocka revbensspjäll
5 msk ras el hanout kryddblandning
2 krm chiliflakes (red hot chilipepper)
2 dl honung (ej flytande)
1/2 dl färskpressad apelsinjuice
finrivet skal av 1/2 citron
färsk koriander och finrivet citronskal till garnering
salt

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 6 portioner.
02:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag tänkte bjuda på den här rätten som ensamrätt, med couscous. Någon som har något tips på sås att servera till? Tänker mig att någon kall yoghurtsås kan vara god.

    Sonja

Testa liknande recept

  • Revbensspjäll med kumquats
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze
    Betyg 4.2 av 5.174 personer har röstat
    Receptet har 70 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade revben
    Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grymma kamben
    Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad