Marshmallows med passionsfrukt

Vill du ha skumgodis till påsk? Att göra egna marshmallows är inte så svårt som det låter! I det här receptet gör vi fluffiga, gula marshmallows med smak av sötsyrlig passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2024

Gör så här
00:05:00
00:10:00
06:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi265 KJ / 64 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater14 g
Protein1 g
Kommentarer
6 stSyrliga, fräscha och goda marshmallows! De fick fint beröm av alla 16 personer som bjöds på dem! Hade inga problem med förändrad smak efter uppkok, som vissa andra. Vispade tills smeten börjat få upp glans, för mig tog det ca 8 min, sedan bredde jag ut smeten.
Erica
Detta var verkligen inte gott... Fick tyvärr slänga allt och två barn blev besvikna :(
Emma
Tror det är det värsta godiset jag gjort. Så fruktansvärt kladdigt och svårhanterlig smet. Dessutom blir smaken besk när man kokar upp passionspurén till 130 grader. Den fräscha doften försvann och det luktade fränt och smakade bittert.
Sara
Det här blev tyvärr inte gott! När passionsfruktspurén hade kokat färdigt så smakade den skarpt och inte längre fräscht och syrligt som den gjorde från början. Tre personer har provsmakat och ingen gillade godiset utan vi var överens om att det kunde kastas. Om du nu ändå vågar dig på ett eget försök så var snabb när du breder ut smeten eftersom den är mycket seg och stelnar fort. Blev mycket svinn för mig eftersom en hel del smet blev kvar i bunken där den stelnat fast…
Magdalena
Dessa blev verkligen inte goda. Smaken blev besk och konstig. Fick slänga allt. :(
Anette
Efter den höga uppvärmningen av passionsfrukten så blev smaken inte bra! All fräschör försvann
Ing-marie