Ugnsbakade grönsaker med spenataioli

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ugnsbakade grönsaker med spenataioli

Rödbetor, morötter, rädisor och sockerärter bakas i ugnen och bli ljuvligt goda och aromatiska. Till grönsakerna serverar du en grann och tilltalande spenataioli. Ugnsbakade grönsaker med spenataioli kan serveras som en förrätt eller som tillbehör.

Ugnsbakade grönsaker med spenataioli

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor (färska)
250 g morötter (färska)
250 g sockerärtor
1 knippe rädisor
2 msk olja
2 tsk gourmetsalt
1 krm peppar

Spenataioli

100 g spenat (färsk)
2 vitlöksklyftor
1 äggula
1 msk fransk senap
2 msk olja
1 dl kvarg
1/2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade rädisor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fyllda kycklingfiléer
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bärglass
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga