Marinerad fruktsallad

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
0
Marinerad fruktsallad

Den här marinerade fruktsalladen är idealisk att servera till dina vuxna vänner. Torkad frukt marineras i sockerlag och blir tillsammans med fikon och apelsin insvept i likör. Fruktsalladen serveras i vackra glas med en syrlig klick yoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Marinerad fruktsallad

Ingredienser

10 portioner
1   vaniljstång
2 1/2 dl  socker
2 1/2 dl  vatten
1   påse torkad blandad frukt (à ca 250 g)
3   apelsiner
8   färska fikon
4/5 dl  Grand Marnier
2 dl  yoghurt av medelhavstyp (10 %)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Laktos- och mjölkproteinfri, om lämplig yoghurt serveras till.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Semifreddo med torkad frukt och choklad
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakspannacotta
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ananastartelette med limefraiche
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saltrostade mandlar
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga