Marinerad fläskfilé på spett

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Marinerad fläskfilé på spett

Fläskfilén på spett blir magiskt god när du marinerar den med vitlök, grönpeppar, russin och rödvinsvinäger. Efter några minuter på grillen och tillsammans med den färgglada salladen har du en komplett och livfull rätt.

Marinerad fläskfilé på spett

Ingredienser

4 portioner
300 g  fläskfilé
grillspett

Marinad

1 dl  russin
2 msk  grönpeppar
3   vitlöksklyftor pressade
2 msk  rödvinsvinäger
1 msk  olivolja

Dressing + sallad

saften av 1   citron
2 msk  honung
4 msk  olivolja
salt och peppar
sallad
1 st  knippa färska rödbetor (kokta och skivade)
ca 20   färskpotatisar (kokta och skivade)
4 msk  rostade pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Köttet blev mycket torrt av vinägern i marinaden och salladen blev för söt för min smak om man följde receptet. Jag kombinerade med en chevrékräm för att lyfta rätten en aning.

Sylvie

2014-08-09

Testa liknande recept

Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ädelfärskost med grönpeppar
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönpepparsås
Betyg 4.4 av 5.
190 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pepparbiff med dragonsmör
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad rostbiff med gnocchi, tomat och grönpeppar
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparsås
Betyg 4.4 av 5.
62 personer har röstat
Under 45 min att tillaga