Margaretas lertallrikasill

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Margaretas lertallrikasill

Ett härligt och matigt recept på Margaretas lertallrikasill. Du gör receptet enkelt av matjessill, lök, äpple, ägg och dill. Servera den smakrika fisken tillsammans med kokt potatis och knaprigt knäckebröd.

Margaretas lertallrikasill

Ingredienser

2 portioner
1   burk matjessill (à 200 g)
1   gul lök
1   syrligt äpple
1 dl  vatten
2   kokta ägg
1/2   kruka färsk dill
flytande margarin

Till servering

potatis

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt hårt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana
Betyg 4.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lerpottasill med brynt smör
Betyg 3.7 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med rödbetor, brynt smör och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Annas nubberöra
Betyg 3.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med matjessill, hovmästarsås och potatis
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga