Margaretas lertallrikasill
![Margaretas lertallrikasill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17268/cf_259/margaretas_lertallrikasill.jpg)
Ett härligt och matigt recept på Margaretas lertallrikasill. Du gör receptet enkelt av matjessill, lök, äpple, ägg och dill. Servera den smakrika fisken tillsammans med kokt potatis och knaprigt knäckebröd.
![Margaretas lertallrikasill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17268/cf_259/margaretas_lertallrikasill.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
1 gul lök
1 syrligt äpple
1 dl vatten
2 kokta ägg
1/2 kruka färsk dill
flytande margarin
Till servering
potatis
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt hårt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer