Kladdkaka är en riktig favorit året om! Kanske har du redan en favorit men vi vill ändå uppmana dig att testa den här läckerbiten - en härligt kladdig kladdkaka som får ett täcke av knäckig Daim-topping. Godare än så blir det nästan inte!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Innehåller gluten, ägg, laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2020-12-31Vi smälte smöret och det fungerade bra och gick smidigare. Supergod kaka!
Siw
2018-10-24Vad är det understa på kakan? Ser ut som en märängbotten!
Redaktionen ICAse
2018-10-29Hej Siw! Det skulle man kunna tro :) men det är en upp-och-nedvänd pajform med florsocker på. Hälsningar Michelle
Margareta
2018-10-24Tycker att det var svårt att fördela smöret i smeten! Hade man inte kunnat använda smält avsvalnat smör istället? Blev ju en massa smörklumpar i smeten....
Redaktionen ICAse
2018-11-22Hej Margareta! Vi har inte provat med det, men väl rumstempererat ska fungera väl. Hälsningar Michelle