Med färdiga marängbottnar kommer man långt! Fyll dem med hemgjord passionscurd och vispad grädde till en läcker tårta i vitt och gult. Toppa med mango och mynta. Det här kan vara den godaste marängtårta du har smakat!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016
Kontrollera noga innehållet i marängbotten.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och marängbotten.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut grädden mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri marängbotten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod! Jag valde att ha två marängbottnar och två sockerkaksbottnar som jag varvade (sockerkaka i botten för att tårtan inte ska glida). Det blev riktigt bra. Nästa gång kommer jag ha något mindre citron i curden än enligt receptet.
Caroline
2022-06-21Fantastiskt god, uppskattat av alla 8 mammor på festen. En blandning av sött och surt klockren,
Maria
2022-04-09Hade varit bra och veta hur många passionsfrukter som behövs för 1dl
Madelen
2021-04-04