Med färdiga marängbottnar kommer man långt! Fyll dem med hemgjord passionscurd och vispad grädde till en läcker tårta i vitt och gult. Toppa med mango och mynta. Det här kan vara den godaste marängtårta du har smakat – perfekt att bjuda på till påsk!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, matfett och marängbotten.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut grädden mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt. Kontrollera innehållet i marängbottnen.
Innehåller ägg.
Kommentarer
Carina
6/4/2020Supergod!!!!!!
Alexandra
1/13/2020Hej ica jag undrar om man är allergisk mot grädde funkar det då smakmässigt att ta en fromage istället och isåfall vilken? Hallon eller citron fromage? Tack för snabbt svar ska ha kalas snart mvh Alexsandra
Redaktionen ICAse
1/13/2020Hej Alexandra! Om det är mjölkprotein som finns i grädde som man är allergisk mot så kan du läsa våra rekommendationer under texten "För alla" och välja produkter utan mjölkprotein. Notera att passionscurd innehåller smör (dvs mjölkprotein) så att du väljer mjölkproteinfritt matfett. Vi har inte provlagat att byta ut grädde mot fromage varför vi tyvärr inte kan rekommendera något. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Amanda
7/26/2019Riktigt fräsch och lätt tårta, super god! Ett tips är göra en egen botten av ägg, socker och Rice krisp!