Mangomousse

Betyg 4.5 av 5.
25 personer har röstat
11
Mangomousse

Vackert gul och försvinnande god är mangomoussen som du enkelt gör med frysta mangotärningar och mangodryck. Några timmar i kylen och efterrätten är klar att servera, gärna med lite mynta och limeskal på toppen.

Mangomousse

Ingredienser

6 portioner
3 gelatinblad
1 förp fryst mango (à 250 g)
2 dl fruktdryck mango
1 dl florsocker
1 - 2 lime (1-2 lime motsvarar 2 msk saft)
2 1/2 dl vispgrädde

Till servering

rostad kokos
färska hallon
mynta
gärna finrivet limeskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Kan man bränna den som en crèmer brûlée?

Anna

2024-12-06

Hej Anna! Den kommer tyvärr att smälta om du bränner den. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-12-09

Går den att tillaga dagen innan den skall serveras? /Marianne

Marianne

2024-03-26

Tillagade med färska mango istället för frysta. Super god och enkel att tillaga.

Andréa

2023-01-01

Testa liknande recept

Smoothie med avokado, ananas, äpple och ingefära
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango lassi smoothie
Betyg 3.5 av 5.
107 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frukostbowl med havregryn grapefrukt och banan
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chiabowl med kokosmjölk och ananas
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangosorbet
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smoothie bowl med mango och avokado
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga