Mangomousse

Vackert gul och försvinnande god är mangomoussen som du enkelt gör med frysta mangotärningar och mangodryck. Några timmar i kylen och efterrätten är klar att servera, gärna med lite mynta och limeskal på toppen.

Ingredienser
6 portioner
3 gelatinblad
1 förp fryst mango (à 250 g)
2 dl fruktdryck mango
1 dl florsocker
1 - 2 lime (1-2 lime motsvarar 2 msk saft)
2 1/2 dl vispgrädde
Till servering
rostad kokos
färska hallon
mynta
gärna finrivet limeskal
Gör så här
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad serverar man som dryck till?
Agneta
2024-12-26Hej Agneta. Muscato d´asti skulle fungera bra till. Hälsningar Leif
Redaktionen
2024-12-27Kan man bränna den som en crèmer brûlée?
Anna
2024-12-06Hej Anna! Den kommer tyvärr att smälta om du bränner den. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-12-09Går den att tillaga dagen innan den skall serveras? /Marianne
Marianne
2024-03-26