Mangomousse

18
7
Mangomousse

Vackert gul och försvinnande god är mangomoussen som du enkelt gör med frysta mangotärningar och mangodryck. Några timmar i kylen och efterrätten är klar att servera, gärna med lite mynta och limeskal på toppen.

Mangomousse

Ingredienser

6 portioner
3 gelatinblad
1 förp fryst mango (à 250 g)
2 dl fruktdryck mango
1 dl florsocker
1 - 2 lime (1-2 lime motsvarar 2 msk saft)
2 1/2 dl vispgrädde

Till servering

rostad kokos
färska hallon
mynta
gärna finrivet limeskal

För alla

Kontrollera noga innehållet i fruktdrycken.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri fruktdryck.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Kerstin cathari

2022-05-15

verkar gott o härligt även om det inte är av det hälsosammade slaget.

Anna-karin

2022-04-16

Jag gissar att den ska in i kylen. En mousse ska inte vara fryst.

Maria

2022-04-15

Ska den in i frysen? Står både kyl och frys i receptet…

Redaktionen ICAse

2022-04-18

Hej Maria! Ber om ursäkt om ingressen förvirrade lite. Nu ändrat där att den ska vara endast i kylen. Hälsningar Michelle