Marängpaj med citron är en underbar efterrätt. Ett sprött pajskal fyllt med syrlig citronkräm och toppat med ljuvligt seg maräng är en svårslagen dessert.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2001
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjöllkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkfritt matfett.
Kommentarer
Beskrivningen på hur man blandar fyllningen kunde vart tydligare, vispade på tvåan i en halvtimme tills jag insåg att man måste värma upp den innan man sjuder. Extremt sur, skulle nog ta en halv/ en citron mindre
Melinda
2022-12-29Läste tyvärr inte kommentarerna före jag satte igång. Står nu här med en paj som är så sur så den åker rätt ner i soporna. Tråkigt!
Molly
2022-11-06detta blev riktigt dåligt. bottnen blev blek, krämen skar sig och marängen blev bränd. Jag som trodde tre minuter skulle vara för lite... #arg.
Hanna
2022-02-17