Marängpaj med citron är en underbar efterrätt. Ett sprött pajskal fyllt med syrlig citronkräm och toppat med ljuvligt seg maräng är en svårslagen dessert.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2001
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjöllkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkfritt matfett.
Kommentarer
Hanna
2022-02-17detta blev riktigt dåligt. bottnen blev blek, krämen skar sig och marängen blev bränd. Jag som trodde tre minuter skulle vara för lite... #arg.
Catharina
2022-01-28Lite överdrivet säga att Pajen blev ”äcklig”, men väldigt syrlig ja! Ibland får man använda magkänslan och pröva sig fram. Tog därför bara i 2 citroner,(medelstora) av skal o saft och lite extra socker. Med söta marängen på, blev det en supergod kombo
Marion
2022-01-11Kan man får ett recept på citronpaj som är bra
Redaktionen ICAse
2022-01-11Hej Marion! Kanske något av dessa kan passa? https://www.ica.se/recept/citron/paj/ Hoppas på det. Hälsningar Michelle