Maränggratinerad rabarber

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Maränggratinerad rabarber

Maränggratinerade rabarber är en fluffig och sötsyrligt läcker dessert som är helrätt en solig dag i rabarbersäsong. Rabarberbitar på skivor av vitt bröd i ugnsform, ett täcke av vispad maräng över, gratinera i ugnen och servera direkt.

Maränggratinerad rabarber

Ingredienser

4 portioner
400 g  rabarber
2 dl  strösocker
4   äggvitor
4   skivor franskbröd
1/2 msk  smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rabarber med marängtopp
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små kanelsuffléer med rabarberkompott
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rabarber i ugn med ingefära och rosépeppar
Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pavlova med rabarber och jordgubbar
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga