Maränggratinerad rabarber

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Maränggratinerad rabarber

Maränggratinerade rabarber är en fluffig och sötsyrligt läcker dessert som är helrätt en solig dag i rabarbersäsong. Rabarberbitar på skivor av vitt bröd i ugnsform, ett täcke av vispad maräng över, gratinera i ugnen och servera direkt.

Maränggratinerad rabarber

Ingredienser

4 portioner
400 g rabarber
2 dl strösocker
4 äggvitor
4 skivor franskbröd
1/2 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rabarber med marängtopp
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbergelé
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små kanelsuffléer med rabarberkompott
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pavlova med rabarber och jordgubbar
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga