Maräng med vaniljkräm och jordgubbar

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Maräng med vaniljkräm och jordgubbar

Supersöt och smarrig efterrätt som passar utmärkt på sommarfesten. Du gör din egen frasiga marängbotten och klickar på fluffig vaniljkräm. På tårtbitarna placerar du kiwi och nyplockade jordgubbar och strör över hackad mandel. En lyckad kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Maräng med vaniljkräm och jordgubbar

Ingredienser

6 portioner
2   äggvitor
1 1/2 dl  socker
1/2 tsk  bakpulver
1/2 krm  salt
2 dl  vaniljvisp

Garnering

500 g  jordgubbar
2   kiwifrukter
2 - 3 msk  hackad mandel

För alla

Tårtan är fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.
Gör mjölkfri: byt vaniljvisp mot mjölkfri vaniljkräm från Oatly eller Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi920 KJ / 220 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kiwisylt
Betyg 2.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kiwi- och persiljedrink
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med röda bär och kiwi
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbsparfait på maräng med apelsinsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön energismoothie
Betyg 2.8 av 5.
682 personer har röstat
Under 15 min att tillaga