Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor

25
5
Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor

Frisk fruktsallad med mango, kiwi och jordgubbar. Skiva frukterna och lägg i en skål. Vispa grädde och blanda ner frasiga söta maränger. Toppa fruktsalladen med maränggrädden och garnera med daimkulor. Enkel, god och lättfixad.

Fruktsallad med maränggrädde och daimkulor

Ingredienser

4 portioner
1 pkt mango eller ananas (à 250 g)
4 kiwi
225 g jordgubbar
2 dl vispgrädde
8 maränger
daimkulor

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på dajmkulorna.
Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vispgrädden mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller välj en mjölkproteinfri vaniljsås. Då kan maränger uteslutas.
Gör äggfri: välj maränger gjorda på skummjölksprotein.

Gör så här

Tips

Gör mycket fruktsallad, så räcker det till frukost.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

25

Kommentarer

Linnea

2017-02-23

Det måste jag prova!

Birgitta

2017-02-20

Det låter gott!

Carolin

2010-05-12

Jag tog med Björnbär som blev en snygg färgmix, sedan rostade jag kokos och var och en fick välja "topping" till maränggrädden. Mycket gott!