Frisk fruktsallad med mango, kiwi och jordgubbar. Skiva frukterna och lägg i en skål. Vispa grädde och blanda ner frasiga söta maränger. Toppa fruktsalladen med maränggrädden och garnera med daimkulor. Enkel, god och lättfixad.
Läs noga ingrediensförteckningen på dajmkulorna.
Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vispgrädden mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller välj en mjölkproteinfri vaniljsås. Då kan maränger uteslutas.
Gör äggfri: välj maränger gjorda på skummjölksprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det måste jag prova!
Linnea
2017-02-23Det låter gott!
Birgitta
2017-02-20Jag tog med Björnbär som blev en snygg färgmix, sedan rostade jag kokos och var och en fick välja "topping" till maränggrädden. Mycket gott!
Carolin
2010-05-12