Mannagrynspudding med dinkel

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
1
Mannagrynspudding med dinkel

Ett charmigt recept på krämig mannagrynspudding med dinkel som passar bra att servera till efterrätt. Du gör puddingen av bland annat mjölk, mannagryn, ägg, socker och mandel. Servera den mumsiga puddingen med körsbärssylt.

Mannagrynspudding med dinkel

Ingredienser

4 portioner
8 dl  mjölk
1 krm  salt
2 dl  dinkelmannagryn
2   ägg
1   äggula
4 msk  socker
2   bittermandlar
körsbärssylt till servering

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risdryck. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Hittade bara mannagryn med dinkel, fullkorn.....Vet ej om det blev någon skillnad men hade det inte varit för bittermandeln hade det inte smakat något vidare....Kommer nog inte göra om det, tyvärr.

Annica

2008-11-09

Testa liknande recept

Bakad choklad med körsbär och mandel
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falsk ostkaka på pumpa
Betyg 3.8 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokosglass
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffranspudding med hjortron & honungsnötter
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mandel- och rabarberkaka
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karamellglass pale ale
Betyg 2.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga