Mannagrynspudding med dinkel

10
1
Mannagrynspudding med dinkel

Ett charmigt recept på krämig mannagrynspudding med dinkel som passar bra att servera till efterrätt. Du gör puddingen av bland annat mjölk, mannagryn, ägg, socker och mandel. Servera den mumsiga puddingen med körsbärssylt.

Mannagrynspudding med dinkel

Ingredienser

4 portioner
8 dl mjölk
1 krm salt
2 dl dinkelmannagryn
2 ägg
1 äggula
4 msk socker
2 bittermandlar
körsbärssylt till servering

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risdryck. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Annica

2008-11-09

Hittade bara mannagryn med dinkel, fullkorn.....Vet ej om det blev någon skillnad men hade det inte varit för bittermandeln hade det inte smakat något vidare....Kommer nog inte göra om det, tyvärr.