Recept på oemotståndlig mjuk mandel- och rabarberkaka. Du gör kakan av mjöl, socker, ägg, rabarber, mandel och crème fraiche. Servera till efterrätt med en klick härlig vispad grädde!
Innehåller ägg och gluten. Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett, laktosfri crème fraiche och laktosfri grädde. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut grädde mot havre-, soja eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Receptets beskrivning är gjort så att man kan förbereda rätten i förväg. Ska du servera rätten direkt kan flera av momenten naturligtvis göras samma dag.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.8 av 5.
1212 personer har röstat
3 st
Kommentarer
Mkt god.
Elisabeth
2021-05-22
Gammal favorit - gör den minst två gånger varje vår.
Marie-louise
2018-05-11
Fantastiskt god smakkombination av rabarber och bittermandel
Kommentarer
Mkt god.
Elisabeth
2021-05-22Gammal favorit - gör den minst två gånger varje vår.
Marie-louise
2018-05-11Fantastiskt god smakkombination av rabarber och bittermandel
Per
2004-08-26