Kokosglass

Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Kokosglass

Att göra egen glass är enklare än vad man kan tro. Detta recept på kokosglass gör du med ägg, socker, kokosmjölk, bittermandel och rom. Rör ihop och värm smeten och lägg sedan in i frysen för att få glasskonsistens. Servera med färsk frukt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Kokosglass

Ingredienser

6 portioner
4   äggulor
1 dl  socker
1   burk kokosmjölk (à 400 g)
1   droppe bittermandel
ev 2 msk  rom (gärna mörk)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glace au four med blåbär och rom
Betyg 2.8 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemmagjord vegansk glass med hjortron och vit choklad
Betyg 2.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kiwiparfait med limesirap
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pina colada-pinnar
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtsemifreddo med citrussallad
Betyg 3 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga