Mangote-sorbet med romrussin

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mangote-sorbet med romrussin

Mangote-sorbet med romrussin är ett recept för dig som gillar utmaningar. Efterrätten passar perfekt till fest. Du gör sorbet av te med mangosmak, vatten, socker, citron och ägg. En blandning av rom och russin har du på vid servering och även mango.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1997

Mangote-sorbet med romrussin

Ingredienser

6 portioner
5 dl vatten
4 msk mangote
4/5 dl socker
saft av 1 citron
1 ägg

Till servering

1 dl russin
1/2 dl rom
1 mango

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurka med granité och dillglass
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb mangosorbet på fryst mango
Betyg 4.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och jordgubbssorbet
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangosorbet med kokos
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga