Lime- och jordgubbssorbet

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
2
Lime- och jordgubbssorbet

Läcker och fräsch sorbet av lime, jordgubbar, vit baksirap och isbitar. Servera gärna lime- och jordgubbssorbeten tillsammans med färsk mynta och en god fruktig likör.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2000

Lime- och jordgubbssorbet

Ingredienser

6 portioner
1 dl  limejuice
2 dl  vit baksirap
200 g  färska eller frysta jordgubbar
24   isbitar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

God och fräsch glass som vi mumsat mycket under sommaren. Hur länge står den sig i frysen?

Sanna

2021-08-26

Hej Sanna! I en väl försluten förpackning håller den flera månader i frysen. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2021-08-26

Mycket frisk och god, dessutom lika smarrig med hallon!

Åsa

2003-03-24

Testa liknande recept

Melonsorbet
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsgranité med citron
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sorbet à la rose
Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kvargmousse med hallongranité
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurka med granité och dillglass
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga