Mangosorbet med kokos

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Mangosorbet med kokos

Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?

Mangosorbet med kokos

Ingredienser

2 portioner
250 g fryst mango
1/2 dl mjölk eller apelsinjuice
1/2 dl kokosflingor eller kokoschips

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kan man göra den i förväg och förvara i frysen?

    Maritha

    Hej Maritha! Ja, det går men då måste du ta ut den i förväg och låta den tina lite för den blir väldigt hård och isig av att stå i frysen. Lycka till, Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Mycket enkelt och gott. Toppen om du ska fixa nåt snabbt till nån med allergi eller vegan.

    Kristina

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.
Energi680 KJ / 163 kCal
Fett7 g
Salt0.04 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Snabb mangosorbet på fryst mango
    Betyg 4.5 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Passionerad mangosorbet
    Betyg 3.8 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mango- och bananglass med kokosgrädde
    Betyg 4.3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Apelsin- och Camparisorbet
    Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb mangoglass med kvarg
    Betyg 4.4 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad