Mangosalsa med koriander och chili
4.8Världens godaste

En mangosalsa med de klassiska smaksättarna lime, koriander, chili och lök. Enkla, rena smaker och oslagbart gott. Fredagsmys, grillkväll, stekt fisk, kyckling? Mangosalsan är alltid ett säkert kort och med ingredienser som gör gott i kroppen.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi656 KJ / 157 kCal
Fett8 g
Salt0.76 g
Kolhydrater18 g
Protein2 g
Kommentarer
6 stJag hade dit både gurka och avokado. Något av det godaste jag har ätit på länge...
Jorma
Bytte ut gurkan mot avokado för att få den lite krämigare. Blev supergott
Theres
Behövs mer lime o salt sant en söt mango för att få rätt balans helt ok recept
Lars
Hej, hur länge kan man förvara den i kylen? Om jag skall äta den på söndag kan jag göra den idag (onsdag)?
Josephine
Hej Josephine! Tja, salsan håller säkerligen ett par dagar i kylen och kommer nog klara sig till på söndag. Men eftersom det är skivad lök i så skulle jag råda dig att inte spara den riktigt så länge. Salsan är fräschast när löken fortfarande är lite krispig och koriandern är ny hackad. Den smakar alltså bäst ny gjord eller bara någon dag gammal. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Gjorde denna till grillad kyckling. Hur gott som helst
Pia
Passar perfekt till mexikanskt!
Martina