Mangosalsa
Den här mangosalsan går mycket snabbt och enkelt att tillaga och är otroligt rik och smakfull. Vitlök, mango, het chili och koriander är några av ingredienserna som du sveper in i den mystiska och kraftfulla smaken av bourbon.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Ingredienser
undefined
250 g tärnad mango (färsk eller tinad fryst)
1/2 hackad rödlök
1/2 finhackad vitlöksklyfta
1/2 pressad lime
1 tsk brun farin
1 msk bourbon (whisky)
hackad chilifrukt efter smak
färsk koriander efter smak
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Toppensalsa till Grillad Kyckling! Mkt omtyckt av familj och vänner.
Anita
2020-08-19Håller med om att mängden mango i receptet är alldeles för snålt tilltagen - använder också ett helt paket. Dock gudomligt god salsa!
Lisa
2020-04-24Hej Lisa och Angeline! Kan bara instämma, mango är ju så gott så vi har nu ökat upp mängden från 1/2 dl till 250 g. Tack för era kommentarer. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-05-05Bra recept fast det är alldeles för lite mango - jag ökar till ett paket fryst mango - då blir det bra!
Angeline
2020-04-01