Mango- och yuzupannacotta med vit chokladkräm

Smaksätt pannacottan med mango och yuzu för en spännande twist på klassikern. Toppa med vit chokladkräm, sesamkrisp och passionsfrukt för en extra lyxig dessert som imponerar.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2025

Ingredienser
6 portioner
Mango- och yuzupannacotta
1 förp fryst tärnad mango (à 250 g)
2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
1 msk färskpressad yuzu- eller citronsaft
Vit chokladkräm
70 g vit bakchoklad
2 1/2 dl vispgrädde
Sesamkrisp
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl strösocker
Till garnering
2 passionsfrukter
mynta eller oxalis
Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1896 KJ / 453 kCal
Fett36 g
Salt0.1 g
Kolhydrater27 g
Protein5 g
Kommentarer