Mango- och yuzupannacotta med vit chokladkräm

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mango- och yuzupannacotta med vit chokladkräm

Smaksätt pannacottan med mango och yuzu för en spännande twist på klassikern. Toppa med vit chokladkräm, sesamkrisp och passionsfrukt för en extra lyxig dessert som imponerar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2025

Två vida champagneglas fyllda med pannacotta toppade med spritsad chokladkräm, krisp i bitar och oxalis.

Ingredienser

6 portioner

Mango- och yuzupannacotta

1 förp fryst tärnad mango (à 250 g)
2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
1 msk färskpressad yuzu- eller citronsaft

Vit chokladkräm

70 g vit bakchoklad
2 1/2 dl vispgrädde

Sesamkrisp

1/2 dl sesamfrön
1/2 dl strösocker

Till garnering

2 passionsfrukter
mynta eller oxalis

Gör så här

00:00:00
00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1896 KJ / 453 kCal
Fett36 g
Salt0.1 g
Kolhydrater27 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Passionstryfflar
    Betyg 4.4 av 5.51 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Enkel glasstårta
    Betyg 4.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Skumtomtefudge
    Betyg 4.1 av 5.379 personer har röstat
    Receptet har 63 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad