Gör dina egna tryfflar på söt vit choklad och syrlig passionsfrukt, en vinnande smakkombination. Rullade i riven kokos är passionstryfflarna inte bara det godaste godiset, utan kanske även det snyggaste.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat per tryffel.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tycker att det blev för lite smak från passionsfrukten, kan vara pga att man inte har med kärnorna där mycket av smaken fastnar? Hur skulle det bli om man har med kärnorna?
Niki
2019-12-30Hej Niki! Inget vi har provlagat men hör gärna av dig hur det blir om du testar. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-01-02Johanna, det är ingenting fel med dig. Det är fel med receptet. Byt bara grädde (vem egentligen gör tryfflar med grädde?) till kondenserad milk.
Anna
2019-12-06Hej Anna! Det låter som att Johanna har lyckats få sin tryffelsmet att skära sig om smeten flyter ut. Kondenserad mjölk har vi inte testat, men borde funka. Blir ju väldigt sött... Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-12-09hur bra klarar de sig i rumstemperatur?
Henny
2019-12-04Hej Henny! De klarar sig utmärkt i upp till ett par timmar i rumstemperatur vid servering men färdiga bollar bör förvaras i kylen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-12-09