ÖVER 60 MIN | Medel

Passionstryfflar

Gör dina egna tryfflar på söt vit choklad och syrlig passionsfrukt, en vinnande smakkombination. Rullade i riven kokos är passionstryfflarna inte bara det godaste godiset, utan kanske även det snyggaste.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för ca 25 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gröp ur passionsfrukterna i en kastrull. Häll i vispgrädde och koka upp. Lägg hackad vit choklad och smör i tärningar i en bunke.
  2. Sila grädden över och rör eller mixa till en slät smet. Låt svalna. Ställ i kylen minst 6 timmar. Rulla till små tryfflar och rulla sedan i riven kokos.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per tryffel.

Ingredienser

Portioner: ca 25 st
  • 3 passionsfrukter
  • 1 dl vispgrädde
  • 250 g hackad vit choklad
  • 25 g smör
  • ca 1 1/2 dl riven kokos

Näringsvärde
Per portion

Energi 411 kJ / 99 kCal