Riskakor med jordnötssmör och choklad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Riskakor med jordnötssmör och choklad

Sött och salt i en härlig blandning är detta snacks med riskakor. Jordnötssmör på riskakor och hackade nötter blandat med honung. Frys kakorna en stund och ringla sedan över vit choklad och riskakorna är klara att servera. Går inte alla åt förvaras kakorna bäst i kylen.

Riskakor med jordnötssmör och choklad

Ingredienser

17 st
1 förp jordnötssmör à 350 g (med salt)
1 förp riskakor à 130 g (med havssalt eller naturella)
2 dl salta jordnötter
3 msk flytande honung
200 g vit bakchoklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fryst banan med jordnötssmör och choklad
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispiga jordnötsbitar
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glassandwich med jordnötter
Betyg 3.8 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Peanut butter cup
Betyg 3.9 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxig nyårsdessert i glas
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordnötspraliner
Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga