Mango chutney glaserad kassler
Du piffar till kasslern genom att glasera den med syrlig mango chutney. Till köttet bjuder du på kladdigt basmatiris, spröda wokgrönsaker och frisk matyoghurt.
Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
500 g kassler
1 dl mango chutney
1 djupfrysta wokgrönsaker (à 600 g)
1 msk olja
2 dl matyoghurt till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2300 KJ / 550 kCal
Fett12 g
Kommentarer
Varva chutney ned färsk chilli och peppar så ska ni få smaka på smak!!!
David
2019-01-22Så dära, ingen höjdare. Lite mesig smak.
Eva
2006-10-29Jag tyckte inte att det var nåt vidare gott med den varma mango chutneyn på kasslern. Om jag gör rätten igen kommer jag att servera chutneyn kall tillsammans med yoghurten.
Marie
2005-12-06