Mango chutney glaserad kassler

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
3
Mango chutney glaserad kassler

Du piffar till kasslern genom att glasera den med syrlig mango chutney. Till köttet bjuder du på kladdigt basmatiris, spröda wokgrönsaker och frisk matyoghurt.

Mango chutney glaserad kassler

Ingredienser

4 portioner
3 dl basmatiris
500 g kassler
1 dl mango chutney
1 djupfrysta wokgrönsaker (à 600 g)
1 msk olja
2 dl matyoghurt till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Varva chutney ned färsk chilli och peppar så ska ni få smaka på smak!!!

David

2019-01-22

Så dära, ingen höjdare. Lite mesig smak.

Eva

2006-10-29

Jag tyckte inte att det var nåt vidare gott med den varma mango chutneyn på kasslern. Om jag gör rätten igen kommer jag att servera chutneyn kall tillsammans med yoghurten.

Marie

2005-12-06

Näringsvärde per portion

Energi2300 KJ / 550 kCal
Fett12 g

Testa liknande recept

Kassler med fruktsalsa
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bräckt kassler med currystekt blomkål
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currystekt blomkål med bräckt kassler
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Somrig pastasallad
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med selleri och olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesankassler med tomat och buljongkokt ris
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga