En krämig soppa gjord på mandel toppad med regnbågsrom och dill är både lyxigt, elegant och magiskt gott att servera som förrätt! Grädde, smör, fond och vinäger sätter också smak på soppan.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2021
Kontrollera noga innehållet i fonden och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: väj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat utan bröd till servering.
Kommentarer
Camilla
2021-04-02Det här var det godaste jag ätit på länge. En ny favorit!
Jacquemine
2021-03-25Receptet funkar inte. Resultaten har en bra snack men är bara flyttande. Omöjligt att ha nånting på som inte sjunker i. Synd att ha mandlar i som man sedan silar.