En krämig soppa gjord på mandel toppad med regnbågsrom och dill är både lyxigt, elegant och magiskt gott att servera som förrätt! Grädde, smör, fond och vinäger sätter också smak på soppan.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2021
Kontrollera noga innehållet i fonden och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: väj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat utan bröd till servering.
Kommentarer
Anne-sofie
2021-05-09Smakmässigt helt fantastisk! Men hur får man romen att flyta? så tråkigt att den sjönk direkt och upplägget inte blev så fint som på bilden!
Elsa
2021-05-02Jättegod! Blev fin, tjock och krämig. Lät blendern jobba i nästan 1-2 min för att mandlarna skulle bli ordentligt mixade
Anna
2021-04-29Jättegod men siktade inte alla mandlarna utan mixade dem så soppan blev tjockare