Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Spännande råkakor kryddade med garam masala och mandelspån som serveras med fräst bladspenat och en härlig yoghurt med muskot och hot bengal chutney. Himmelska smaker från Indien.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Mandelrårakor med muskotfräst spenat

Ingredienser

undefined
olja
2 påsar bladspenat (à 150 g)
salt
peppar
nymalen muskot
2 dl naturell yoghurt
1/2 dl hot bengal chutney

Mandelrårakor

1 kg potatis
1/2 dl mandelspån
2 msk garam masala
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • nej tack

    Martti

Testa liknande recept

  • Kryddigt ris
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Indiska chilinötter
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Palak paneer
    Betyg 3.3 av 5.146 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddrostad skördepytt
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling i yoghurtmarinad
    Betyg 3.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad