Mandelpotatis-tilltugg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mandelpotatis-tilltugg

Bedårande och eleganta tilltugg att servera på mingelfesten. Mörkt bröd utgör grunden och toppas med bitar av en mäktig blandning av mandelpotatis, pepparrot, skånsk senap, örter och ansjovisfiléer.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Mandelpotatis-tilltugg

Ingredienser

4 portioner
500 g kokt, skalad, kall mandelpotatis
2 ansjovisfiléer
1/2 msk skånsk senap
1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 msk riven pepparrot
2 msk olivolja
salt
peppar
1 dl örter t ex, persilja, dill, basilika
mörkt bröd t ex kavring eller pumpernickel

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Minifrestelser
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fyllda tomater från grillen
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostad mandelpotatis med ansjovis
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad