Mandelkorg med glass och varma hjortron

Det här receptet på mandelkorg med glass och varma hjorton är en mycket delikat och underbart god efterrätt. Du gör egna krispiga mandelkorgar som du fyller med vaniljglass och varma hjortron, fantastiskt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Gör så här
00:10:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHej! Kan man byta ut vetemjölet med något glutenfritt? Hälsningar Kajsa
Kajsa
Hej Kajsa! Om du byter till glutenfri mjölmix så fungerar det alldeles säkert. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hur länge håller dem att förvaras i burk?
Lovisa
Hej Lovisa! Ja, i en burk så håller dom nog i ca två veckor! Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hejsan! Kan man ställa in mandelformarna, som är på koppen i kylskåpet när de är klara? Hälsningar Petra
Petra
Hej Petra! Det bästa är att låta mandelkorgarna kallna i rumstemperatur på kopparna, de kan annars blir lite fuktiga och mjuka. När de sedan är kalla, kan de förvaras i kylskåpet i en burk med smörpapper emellena och burken bör tättslutande lock.
ICA-köket