Ett härligt recept på spenatpudding. Du gör puddingen av spenat, ägg, smör, mjöl, ströbröd, mjölk, socker och kryddar med muskot. Spenatpuddingen passar bra att servera till fisk!
Spenatpuddingen innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot majsstärkelse. Använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och ersätt mjölken med soja-, havre- eller risdryck.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegod, ströbrödet var en höjdare i puddingen och muskotkryddningen förhöjde smaksensationen. En aning socker i är ett gammalt bra knep att stunsa till det hela med. Vår sondotter nyss fyllda 3 år har som de flesta småbarn en mycket bestämd uppfattning när det gäller nyheter. Denna pudding fick klart godkänt. Kommentaren publicerad av Hans&39; fru.
Hans
2008-12-01