En snabb och god middag. Bara att blanda pasta med grönsaker och makrill. Den krämiga dressingen ger makrillpastan syra och god smak av senap och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Såsen blev alldeles för sur med den mängd citronsaft som anges i receptet. Jag spädde med ytterligare en dl crème fraiche, men det blev ändå för syrligt, i min smak. I övrigt god rätt. Enkel vardagsmat.
Anna
2017-09-26