Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Makrill i mackgrill – en riktig succé! Vitlöksfräst babyspenat, rödlök och några skivor prästost gör makrillen sällskap. Perfekt som lunch- eller brunchmacka.

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Ingredienser

4 portioner
1   vitlöksklyfta
1   rödlök
2   förp babyspenat (à 65 g)
1 msk  rapsolja
salt
4 st  bröd (gärna subs)
250 g  makrill i tomatsås
8   skivor prästost

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jag ska gärna prova och smaka brunchmacka en dag.

Eva

2021-06-13

Näringsvärde per portion

Energi1553 KJ / 371 kCal
Fett19.1 g
Salt1.1 g
Kolhydrater31.1 g
Protein17.5 g

Testa liknande recept

Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klämma med makrill och mandelpotatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga