Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Makrill i mackgrill – en riktig succé! Vitlöksfräst babyspenat, rödlök och några skivor prästost gör makrillen sällskap. Perfekt som lunch- eller brunchmacka.

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Ingredienser

4 portioner
1   vitlöksklyfta
1   rödlök
2   förp babyspenat (à 65 g)
1 msk  rapsolja
salt
4 st  bröd (gärna subs)
250 g  makrill i tomatsås
8   skivor prästost

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jag ska gärna prova och smaka brunchmacka en dag.

Eva

2021-06-13

Näringsvärde per portion

Energi1553 KJ / 371 kCal
Fett19.1 g
Salt1.1 g
Kolhydrater31.1 g
Protein17.5 g

Testa liknande recept

Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klämma med makrill och mandelpotatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetssallad med matvete och getost
Betyg 3.8 av 5.
66 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga