Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

3
1
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Makrill i mackgrill – en riktig succé! Vitlöksfräst babyspenat, rödlök och några skivor prästost gör makrillen sällskap. Perfekt som lunch- eller brunchmacka.

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
2 förp babyspenat (à 65 g)
1 msk rapsolja
salt
4 st bröd (gärna subs)
250 g makrill i tomatsås
8 skivor prästost

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Eva

2021-06-13

Jag ska gärna prova och smaka brunchmacka en dag.

Näringsvärde per portion

Energi 1553 KJ / 371 kCal
Fett 19.1 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 31.1 g
Protein 17.5 g
Läs mer om näringsvärden