Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Makrill i mackgrill – en riktig succé! Vitlöksfräst babyspenat, rödlök och några skivor prästost gör makrillen sällskap. Perfekt som lunch- eller brunchmacka.

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
2 förp babyspenat (à 65 g)
1 msk rapsolja
salt
4 st bröd (gärna subs)
250 g makrill i tomatsås
8 skivor prästost

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat

Kommentar

Jag ska gärna prova och smaka brunchmacka en dag.

Eva

2021-06-13

Näringsvärde per portion

Energi1553 KJ / 371 kCal
Fett19.1 g
Salt1.1 g
Kolhydrater31.1 g
Protein17.5 g

Testa liknande recept

Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Knäckebröd med makrill och avokado
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Klämma med makrill och mandelpotatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetssallad med matvete och getost
Betyg 3.8 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad