Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

3
0
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Makrill i mackgrill – en riktig succé! Vitlöksfräst babyspenat, rödlök och några skivor prästost gör makrillen sällskap. Perfekt som lunch- eller brunchmacka.

Skriv ut
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Ingredienser

4 portioner
1
vitlöksklyfta
1
rödlök
2
förp babyspenat (à 65 g)
1 msk
rapsolja
-
salt
4 st
bröd (gärna subs)
250 g
makrill i tomatsås
8
skivor prästost

För alla

Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1553 KJ / 371 kCal
Fett 19.1 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 31.1 g
Protein 17.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept