Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Varmrökt makrill kryddad med peppar bildar basen i denna goda röra som du serverar på knäckebröd. Du rör snabbt ihop den med silverlök, dill och färskost. Röran smaksätts med lite citron. Bryt makrillen i bitar och blanda ner. Lägg rikligt av röran på knäckebröd och njut av en snabb och enkel måltid.

Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Ingredienser

4 portioner
1   silverlök
1   kruka dill
1   citron
1   förp varmrökt makrill peppar (à 190 g)
200 g  färskost
4   skivor knäckebröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1515 KJ / 362 kCal
Fett28 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga