Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

3
0
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Varmrökt makrill kryddad med peppar bildar basen i denna goda röra som du serverar på knäckebröd. Du rör snabbt ihop den med silverlök, dill och färskost. Röran smaksätts med lite citron. Bryt makrillen i bitar och blanda ner. Lägg rikligt av röran på knäckebröd och njut av en snabb och enkel måltid.

Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Ingredienser

4 portioner
1 silverlök
1 kruka dill
1 citron
1 förp varmrökt makrill peppar (à 190 g)
200 g färskost
4 skivor knäckebröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1515 KJ / 362 kCal
Fett 28 g
Salt 2 g
Kolhydrater 14 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden