Majschips med krabba

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Majschips med krabba

Låt en del av havet ta sin plats på buffébordet. Salladskrabban blandas med gräddfil, purjolök, limejuice, tabasco och kryddor. Sätt en klick av krabbröran på majschips och servera. Plockmat när den är som bäst!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Majschips med krabba

Ingredienser

20 st
200 g  salladskrabba
3 msk  gräddfil
1 msk  limejuice
1 tsk  tabasco
salt och peppar
1/2 dl  finstrimlad purjolök
1 - 2   tomater
20   Nachips

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krabbsallad (Salada de Carangue)
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Deviled crab cakes - heta krabbkakor
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjur »montadito«
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nachotallrik med lax och linser
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummer- och krabbsallad
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga