Majschips med krabba | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Majschips med krabba

Låt en del av havet ta sin plats på buffébordet. Salladskrabban blandas med gräddfil, purjolök, limejuice, tabasco och kryddor. Sätt en klick av krabbröran på majschips och servera. Plockmat när den är som bäst!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt krabbköttet rinna av. Blanda med gräddfilen, limejuicen, tabascon och purjolöken. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ta ur kärnhuset och tärna tomaterna fint. Klicka på en sked av krabblandningen på varje majschips. Avsluta med tomattärningar på toppen.

Ingredienser

Portioner: 20 st
  • 200 g salladskrabba
  • 3 msk gräddfil
  • 1 msk limejuice
  • 1 tsk tabasco
  • salt och peppar
  • 1/2 dl finstrimlad purjolök
  • 2 tomater
  • 20 Nachips
Lägg till i inköpslistan