Majsbröd

Majsbröd är ett gott och mättande bröd som är otroligt fluffigt och saftigt. Majsbrödets deg består i huvudsak av mjölk, mjöl, vatten, jäst, majsolja och avrunna majskorn.

Gör så här
01:00:00
00:30:00
00:35:00
Har du lagat receptet?

Majsbröd är ett gott och mättande bröd som är otroligt fluffigt och saftigt. Majsbrödets deg består i huvudsak av mjölk, mjöl, vatten, jäst, majsolja och avrunna majskorn.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stStämmer verkligen 2 msk salt? Mina bröd blev tyvärr så salta att de knappt gick att äta.
Frida
Jag skippade majskorn och sen "doppade" jag brödet i polenta innan det åkte in i ugnen,använde även vanligt socker😁
Jeanette
Varför ska man ha råsocker? Fungerar vanligt socker?
Sandra
Hej Sandra! Det är lite mer smak på råsocker bara men visst fungerar det med vanligt socker också! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Ett fantastiskt högt bröd som mättar både magen och ögat.
Ingemar
Två jättelika bröd som fyller upp plåten! Enkelt att baka. Succé på jobbet, alla ville ha receptet. (Men jag uteslöt den avrunna majsen och minskade saltet till hälften)
Karin