Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Cajun-rub

Enkel kryddblandning med behaglig smak av het cayennepeppar, salvia och timjan. Denna cajun-rub masserar du in i köttet strax innan du ska grilla. Doftar och smakar som att du befinner dig i Louisiana.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla kryddor. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 msk salt
  • 2 msk grovmalen svartpeppar
  • 2 msk vitpeppar
  • 2 msk råsocker
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 tsk salvia
  • 1 tsk timjan
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare