Cajun-rub

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Cajun-rub

Enkel kryddblandning med behaglig smak av het cayennepeppar, salvia och timjan. Denna cajun-rub masserar du in i köttet strax innan du ska grilla. Doftar och smakar som att du befinner dig i Louisiana.

Cajun-rub

Ingredienser

4 portioner
2 msk  salt
2 msk  grovmalen svartpeppar
2 msk  vitpeppar
2 msk  råsocker
1 tsk  cayennepeppar
2 tsk  salvia
1 tsk  timjan

Gör så här

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Cajun rub
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Barbeque-rubb
Betyg 2.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling-rub
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga