Majsans ugnsfisk
Till Majsans ugnsfisk använder du en vit fisk som torsk, sej eller hoki. Det går snabbt att förbereda fisken med salladslök, majonnäs, crème fraiche och senap. Sedan sköter ugnen jobbet. Denna ljuvliga fiskrätt serverar du med kokt potatis och tomat.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997
Ingredienser
4 portioner
1 förp djupfryst torskfilé, sej eller hoki (à 600 g)
salt
peppar
4 salladslökar
1/2 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
1 tsk fransk senap
800 g potatis
tomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En enkel, lättlagad och god vardagsrätt
Gertrud
2024-11-30Vilken procent ska det vara på creme Fraiche en?
Christina
2021-08-09Hej Christina! Det ska vara vanlig crème fraiche med fetthalt 32%. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-08-13Hur gör ni för att såsen inte ska skära sig???
Anna
2010-02-17