Majsans ugnsfisk

Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
7
Majsans ugnsfisk

Till Majsans ugnsfisk använder du en vit fisk som torsk, sej eller hoki. Det går snabbt att förbereda fisken med salladslök, majonnäs, crème fraiche och senap. Sedan sköter ugnen jobbet. Denna ljuvliga fiskrätt serverar du med kokt potatis och tomat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

Majsans ugnsfisk

Ingredienser

4 portioner
1 förp djupfryst torskfilé, sej eller hoki (à 600 g)
salt
peppar
4 salladslökar
1/2 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
1 tsk fransk senap
800 g potatis
tomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

En enkel, lättlagad och god vardagsrätt

Gertrud

2024-11-30

Vilken procent ska det vara på creme Fraiche en?

Christina

2021-08-09

Hej Christina! Det ska vara vanlig crème fraiche med fetthalt 32%. Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-08-13

Hur gör ni för att såsen inte ska skära sig???

Anna

2010-02-17

Testa liknande recept

Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
386 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgryta med citron
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga