Majsans ugnsfisk

Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Majsans ugnsfisk

Till Majsans ugnsfisk använder du en vit fisk som torsk, sej eller hoki. Det går snabbt att förbereda fisken med salladslök, majonnäs, crème fraiche och senap. Sedan sköter ugnen jobbet. Denna ljuvliga fiskrätt serverar du med kokt potatis och tomat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 förp djupfryst torskfilé, sej eller hoki (à 600 g)
salt
peppar
4 salladslökar
1/2 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
1 tsk fransk senap
800 g potatis
tomater

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • En enkel, lättlagad och god vardagsrätt

    Gertrud

  • Vilken procent ska det vara på creme Fraiche en?

    Christina

    Hej Christina! Det ska vara vanlig crème fraiche med fetthalt 32%. Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Hur gör ni för att såsen inte ska skära sig???

    Anna

Testa liknande recept

  • Fiskgratäng till vardags
    Betyg 3 av 5.393 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade fiskburgare
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng med broccoli och dragon
    Betyg 3.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskgryta med citron
    Betyg 4.2 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt torsk med ägg och persilja
    Betyg 2.8 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad torskrygg Nicoice
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad