Majkens kaviarägg

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Majkens kaviarägg

Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Majkens kaviarägg

Ingredienser

6 portioner
6 hårdkokta ägg
1 dl grädde
2 msk finhackad gul lök
2 msk orökt kaviar
vitpeppar
1 msk finskuren gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Gammeldags kaviarägg
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kaviarmacka de luxe
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Klassisk gubbröra med ansjovis
    Betyg 2.5 av 5.1325 personer har röstat
    Receptet har 36 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kaviarägg med gräslök
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad